Over ons, En Suites op maat gemaakt - MooieEnSuite
a
Contact
Locations

New York
London
Berlin

Follow us
Image Alt

Over ons

De passie voor het reproduceren van authentieke schuifseparaties vindt haar oorsprong in 1998. Door het bezoeken van karakteristieke panden ontstond een enorme liefde voor verschillende bouwstijlen en alle daarbij behorende klassieke elementen. In het bijzonder de kamer en suite, een geweldige uitvinding van een voor en achterkamer,  onderbroken door schuifdeuren tussen ingebouwde kasten en doorgangspanelen. Het werd al snel duidelijk dat ik deze prachtige kunstvorm wilde terugbrengen in panden waar deze waren verwijderd in de jaren ‘60-‘70. Ook in de huidige nieuwbouw is de kamer en suite niet meer weg te denken. De jaren’30 stijl maar ook de notariswoning zijn tegenwoordig populaire type woningen waar de kamer en suite wordt toegepast.

Wat wij doen

vakmanschap
Wij ontwerpen en reproduceren schuifseparaties in jaren’30, Belle Epoque en Fin de Siecle stijlen. Daarnaast brengen wij de vestibule (tochtportaal), paneeldeuren, vensterbanken en paneel betimmeringen terug in stijl zoals het bedoeld was.
Een kamer en suite wordt in 2 dagen bij u geplaatst. Het leveren en aanvangen met plaatsen doen we op dezelfde dag zodat u zo min mogelijke overlast ervaart.