BlaBla

 
 

De vestibule

Een vestibule is een voorruimte die de ingang en de overige kamers van elkaar scheidt. Het werd vooral in de jaren ’30 gebruikt als entree. Hier kwamen alle gasten binnen en de voorruimte zorgde gelijktijdig ervoor dat er geen tocht naar binnen kon en de warmte binnen bleef. Kenmerkend aan een vestibule is het karakteristieke uiterlijk: De geblokte of granito vloer, het tegelwerk aan de muren en de prachtige houten deuren met erin en erboven sfeervol glas-in-lood dessin.

 

Wie zijn wij

MooieEnSuite is een interieurbouwbedrijf en één van de weinige bedrijven die echt gespecialiseerd is in de bouw van authentieke Kamer en Suite. Wij ontwerpen, leveren en plaatsen uw Kamer en Suite naar uw wensen. Hierdoor is niet één kamer identiek. Wij leveren en plaatsen de Kamer en Suite in massief hout met het glaswerk.

 

Het glaswerk

Bij MooieEnSuite kunt u voor glas-in-lood kiezen, maar heeft u ook de keuzemogelijkheid voor blank glas en facetten. U kunt ook kiezen uit tientallen verschillende motieven en opties. Daarnaast kunt u het glas op maat laten maken, geheel naar uw eigen smaak.

 

Vakkundig naar uw smaak

 

Wij van MooieEnSuite vinden maatwerk en vakmanschap zeer belangrijk. Daarom maken wij professionele ontwerpen en wordt uw Kamer en Suite geplaatst door echte vakmensen. Uw Kamer en Suite wordt volledig naar uw smaak en vakkundig geleverd.

 

U kunt een vrijblijvende afspraak, voor bij u thuis en/of op een zichtlocatie, maken door contact met ons op te nemen.

Geinteresseerd?
Neem contact met ons op
06 236 78 748
Ma-Za: 08:00 - 19:00
Ik wil graag teruggebeld worden
Plan direct een afspraak in
Vrijblijvend advies bij u thuis of op een zichtlocatie
Mail ons