BlaBla

Deuren kamer en suite

Een kamer en suite wordt voorzien van deuren, doorgangspanelen en/of schuifdeuren. De deuren zijn zeer belangrijk in een kamer en suite. Als doorgang tussen de twee kamers is de deur namelijk één van de meest prominente stijlelementen. Bovendien geeft een deur de mogelijkheid om de woonkamer en/of eetkamer volledig of deels af te sluiten. Zo kunt u de twee ruimtes gescheiden houden of juist heel open. De deuren, kasten en panelen worden volledig naar uw wens ingericht. Hierbij heeft u bijvoorbeeld keuze in elementen als de bossing, kastdiepte en afmetingen.

 

Schuifdeuren woonkamer

Een veelvoorkomend soort deur in een kamer en suite is de dubbele schuifdeur. Hierbij wordt de voor- en achterkamer met schuifdeuren van elkaar gescheiden. Deze schuifdeuren ogen niet alleen zeer fraai, ze zijn ook nog eens zeer functioneel en praktisch in gebruik. Dankzij schuifdeuren hoeft u geen rekening te houden met de uitzwaai van een deur en benut u zo optimaal de ruimte in uw woning. Deze schuifdeuren kunnen worden voorzien van glas-in-lood dat u naar eigen wensen kan samenstellen in de door u gewenste kleuren, patronen en motieven. Naast schuifdeuren zijn paneeldeuren eveneens zeer populair binnen kamer en suites. Eveneens als bij de schuifdeuren kunnen de paneeldeuren worden voorzien van glas-in-lood dat u volledig naar wens kunt samenstellen.

 

Plaatsing van de schuifdeuren

De deuren binnen een kamer en suites kunnen op diverse manieren geplaatst worden. MooiEnSuite.nl vervaardigd en levert standaard 6 verschillende deurstijlprofielen en twee deurpanelen (Bossing en vlak paneel). Tevens kunnen wij de deurprofielen, zoals het oude origineel in uw huis, reproduceren. Klik hier om meer te lezen over de deurprofielen voor een kamer en suite.


Wilt u meer weten over de mogelijkheden of kunnen wij u verder ergens mee informeren of helpen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Bel (+31 0 6 236 78 748)mail of gebruik onze chat.

Geinteresseerd?
Neem contact met ons op
06 236 78 748
Ma-Za: 08:00 - 19:00
Ik wil graag teruggebeld worden
Plan direct een afspraak in
Vrijblijvend advies bij u thuis of op een zichtlocatie
Mail ons